2021-05-10

Vi vill återigen varna för oseriösa aktörer

Vi har vid flera tillfällen upplyst om att det florerar oseriösa elhandlare och aktörer som ringer till privatpersoner och företag och påstår sig ringa på uppdrag av Lerum Energi. Tyvärr verkar detta förfarande inte avta. Både Svensk handel och Konsumenternas energimarknadsbyrå ger en entydig bild av att dessa oseriösa elhandlare numera också riktar in sig mot småföretag i allt högre utsträckning.

Lerum Energi har inga samarbeten med andra elbolag och vi anlitar inte heller externa säljare. När vi ringer är det alltid från ett lokalt lerumsnummer, det vill säga med riktnummer 0302. 

Om du vill få vägledning gällande dina avtal eller har frågor kring elhandel, förbrukning, fakturor med mera är du varmt välkommen att kontakta vår lokala kundservice! Vi som svarar heter Camilla, Jim, Yvonne, Eva, Iris, Beatrice och Jenny. Du hittar våra kontaktuppgifter här. 

svenskhandel.se finns listat de företag med oseriösa försäljningsmetoder och erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande.