2024-04-10

Vi ska springa Lerumsloppet, ni hänger väl med?

Vi har under många år varit huvudsponsor till Lerumsloppet och i år är inget undantag. I år har vi även fördjupat vårt samarbete och loppet för de allra yngsta heter nu Lerum Energiloppet där alla duktiga barn kommer få en fin goodiebag av oss! Precis som tidigare år har vi ett gäng anställda som anmält sig för att springa loppet. Vi har tagit oss ett litet snack med några av dem som ska springa i år för att känna av om tävlingsnerverna börjat smyga sig på. 

Vilka är ni och vad är era arbetsuppgifter på Lerum Energi?

Oskar Isaksson, Säljare: Jag arbetar som säljare på Lerum Energi och har helt enkelt det huvudsakliga ansvaret för elhandeln. Jag sitter även med kundserviceärenden gällande elhandel, fjärrvärme och elnät.

Thomas Jansson, Ekonomichef: Jag leder och ansvarar för ekonomiavdelningens arbete där jag tillsammans med mina duktiga medarbetare sköter bokföring, skatter, moms med mera för våra tre bolag i koncernen men också för Partille Energis två bolag.

Anders Zetterman, VD: Mitt jobb som VD handlar mycket om att leda Lerum Energi och dess organisation. Tillsammans med hela personalstyrkan ser vi till att leverera energi till invånarna i Lerum och Partille, nu och i framtiden.

Beatrice Otterberg, Marknadskoordinator: Jag arbetar med att marknadsföra Lerum Energi som varumärke och kommunicera ut viktig information till våra kunder. I mitt dagliga arbete ingår bland annat att uppdatera vår hemsida och sociala kanaler men jag sitter precis som Oskar med kundserviceärenden och koordinering kring det.

Det är ändå ett hurtigt gäng som alla försöker träna 2-3 gånger i veckan, allt från löpning och gym till yoga och promenader. Bea arbetar även med träning och att sätta Lerumsborna i rörelse med sin utomhusträning. Oskar, Anders och Thomas har alla sprungit Lerumsloppet en gång tidigare och är riktigt taggade på att få springa igen. När det kommer till Bea är tongången lite annorlunda. 

-Jag hatar att springa och har därför aldrig sprungit loppet tidigare! Och det ska tilläggas att jag inte kommer springa någon mil här inte, jag tar mig runt 5-kilometaren. Hoppas jag. Jag springer loppet för att jag är Lerumsbo och känner mig manad att ha gjort det i alla fall en gång! Det är ett trevligt lopp att titta på och med alla aktiviteter runt om, så det ska bli spännande att se om det är lika roligt att springa det...

Bea och Thomas bor själva i Lerum medan Oskar och Anders bor på annan ort men något de alla är överens om är att det bästa med Lerum som samhälle är alla härliga människor som bor och verkar här. 

-Även naturen, bra skolor och närheten till Göteborg gör Lerum väldigt attraktivt enligt mig, säger Bea.

Vi önskar gänget stort lycka till och vi på Lerum Energi kommer i vanlig ordning stå på Bagges torg den 27 april. 

Thomas, Bea, Oskar & Anders står redo för att springa Lerumsloppet den 27 april!