2023-11-20

Varning för oseriösa aktörer

Vi har vid flera tillfällen upplyst om att det florerar oseriösa elhandlare och aktörer som kontaktar privatpersoner och företag och påstår sig ringa på uppdrag av Lerum Energi. Tyvärr verkar detta förfarande inte avta. 

Med tanke på den prissituation vi just nu har är det många konsumenter som ser sig omkring efter det bästa elhandelsavtalet. Detta öppnar då tyvärr även upp för fler oseriösa elhandlare som lägger fram priser och avtal som sedan inte hålls. 

Lerum Energi har inga samarbeten med andra elbolag och vi anlitar inte heller externa säljare. När vi ringer är det alltid från ett lokalt lerumsnummer, det vill säga med riktnummer 0302. Vi vill även be dig som konsument att vara uppmärksam och källkritisk till de priser och erbjudanden du får.

Om du vill få vägledning gällande dina avtal eller har frågor kring elhandel, förbrukning, fakturor med mera är du varmt välkommen att kontakta vår lokala kundservice på 0302-55850! Vi som svarar heter Camilla, Yvonne, Eva, Oskar, Beatrice, Wilma och Christoffer.