2024-05-24

Trivseleftermiddag ihop med föreningslivet

Lerum Energi sponsrar i år 20 föreningar runtom i kommunen, igår utmanade 5 lokala föreningar personalen på Lerum Energi på roliga aktiviteter under vår trivseleftermiddag. 

Vad sägs om prickskytte på kuperat underlag med innebandyklubben FBC Lerum, flugfiske på gräsängen med Gråbo sportfiske, avancerad fotbollsbana och teknikövning med fotbollssektionen på Lextorps IF, kunskapstest och blindtest av olika lokala honungssmaker med Lerums Biodlarförening eller avancerad orientering ihop med knattelöpare från Lerums SOK. Detta tyckte vi var jätteroligt och tackar föreningarna för att de ställde upp så helhjärtat med att utmana oss. 

Vädret pendlade mellan +28 grader och regnskurar, men med glatt humör och tävlingsskallar klarar man allt! Efter pulsen lugnat ned sig lite rullade en food truck från Swedish Taco in vid Hillefors Kraftverk där alla anställda fick en stunds samvaro och lite gott käk i gröngräset utmed fiskvägen. Många drömde nog om att det skulle bli ett stående inslag vid Hillefors Kraftverk och maten smakade riktigt bra ute i det fria.

Lekstorps IF till vänster och Gråbo sportfiske till höger.

Lerums SOK, Lerums biodlarförening & FBC Lerum

Thomas & Frida njuter av god mat från Swedish Taco

I väntan på det goda!