2023-06-13

Succé för årets sillkampanj

Fantastiskt! På bara 5 dagar gick 300 sillförpackningar och 900 sillburkar åt i året midsommarkampanj. Nu väntar utdelning i samarbete med vårt lokala föreningsliv här hemma i Lerum och med ICA Kvantum I Hulan som nu är redo att öppna upp kylarna.

Lerum Energi arrangerar flera roliga kundkampanjer för våra elhandelskunder och förra årets uppskattade sillkampanj blev återigen en succé! Mängder med ansökningar har kommit in och de 300 platserna fylldes i rask takt. Lerumborna verkar uppskatta sill och kanske är det närheten till västerhavet och längtan efter saltvatten som är den stora drivkraften i värmen och nu inför midsommar.
 
Vi tackar alla kunder som deltagit och utdelningen är igång från och med torsdag denna veckan. För er som fått värdebevis på posten väntar nu den stora sillutlämningen och ni får träffa några av de föreningar som vi sponsrar. Härliga ungdomar, barn och vuxna från Lerum Skid- och Orienteringsklubb, Lerums BMX, Innebandyklubben  FBC Lerum och Lerum Friidrott möter upp vid ICA Kvantum Hulan enligt följande dagar och tider: 

Missa inte våra kommande kampanjer, bland annat kan man till jul återigen låna en julgran från oss som därefter samlas in och används i våra kraftverk. Därefter följer fler roliga kundkampanjer. Är du inte elhandelskund idag? Se till att teckna avtal med oss så att du inte missar någon av våra kommande kampanjer.