2023-05-03

Stort intresse för Lerumsloppet

Totalt hela 1250 löpare deltog i de olika loppen under lördagen.

Över 1200 löpare såg i lördags till att skapa en härlig stämning tillsammans med alla besökare och åskådare vid årets Lerumslopp. 

Lerum Energi har under en lång tid varit huvudsponsorer till Lerumsloppet som genomförs varje vår med start och mål vid Bagges Torg i Lerums Centrum. Lerumsloppet och arrangören Lerums Friidrott bidrar till ett inspirerande event  som engagerar och ger energi till hela kommunen.

Vi på Lerum Energi fanns på plats och pratade elhandel, anordnade tävling samt delade bland annat ut mössor, buffar och fröpåsar till besökare och löpare. I tävlingen gällde det att vara pricksäker med att träffa rätt med sina ärtpåsar. Det bjöds på tävlingsenergi från både stora och små som deltog med stor entusiasm, en perfekt uppvärmning inför loppen.

Vår marknad- och kundservicechef Jenny Nordlund blev intervjuad på scen där hon pratade om Lerum Energis engagemang för det lokala föreningslivet.
- Föreningslivet gör att människor kommer samman. Man delar ett intresse, kommer ut i trevliga sammanhang, gör roliga saker ihop med andra och mötas socialt. Det är väldigt viktiga saker skapar ett välmående samhälle, säger Jenny Nordlund.
- Kan man som under Lerumsloppet kombinera löpning med denna folkfest så mår man bättre på alla plan, avslutar Jenny.
 
Vi ser redan fram emot nästa års upplaga av Lerumsloppet, hoppas vi ses då.

Jenny Nordlund på scen, tävling vid Lerum Energis tält och snyggt klädda brandmän fanns bland annat att se och göra i samband med lördagens lopp.