2024-04-25

Spring Lerum Energiloppet på lördag och få med dig vår fina målarbok hem!

På lördag är det äntligen dags för Lerumsloppet, och som vanligt förväntas det bli en härlig folkfest på Bagges torg. Lerum Energi står som huvudsponsor för loppet, men det som är nytt för i år är att loppet för de allra minsta kommer gå under namnet Lerum Energiloppet.

De yngsta barnen mellan 2 och 6 år kommer att få delta i det roliga Lerum Energiloppet, en sträcka på 250 meter med start och mål på torget bakom scenen där prisutdelningen kommer att äga rum. Banan går runt en av centrumbyggnaderna och längs hela sträckan kommer det att finnas banfunktionärer för att säkerställa att barnen håller sig på banan. Föräldrar är självklart välkomna att följa med och heja på sina små löpare. Efter målgång kommer barnen att belönas med en medalj, festis, banan och en goodie bag från Lerum Energi. Vi kan även avslöja att goodie bagen kommer att innehålla en fin målarbok tillsammans med kritor. Målarboken har tagits fram i samarbete med vår duktiga kommunikationsbyrå och innehåller bilder som speglar livet runt Säveån.

Efter en dag fylld med löpning tror vi att målarboken kommer att vara uppskattad och att det kommer att skapas många vackra konstverk.