2022-02-24

Sportlov med Stenkullen GoIK

De som är uppväxta i Göteborgsområdet är vana vid att under vecka 7 då är det sportlov! Många väljer att packa skidorna och bege sig till fjällen eller alperna för härliga åk, varm choklad och after ski. Alla har såklart inte möjlighet att åka bort på sportlovet av olika anledningar och då är det kanon att det arrangeras sportlovsaktiviteter av flera olika föreningar. Bland annat anordnade Stenkullen GoIK ett tredagars utvecklingsläger för både tjejer och killar.

Stenkullen GoIK är en fotbollsförening för alla som vill spela fotboll. De är en av årets nykomlingar bland våra sponsrade föreningar och vi passade såklart på att åka ut under sportlovet för att kika hur träningen gick. Lite småruggigt väder men det stoppade inte dessa duktiga tjejer och killar som vill ha extra träning och träffa kompisarna. Det är mängdträning som står på schemat under dessa dagar för att slipa på små detaljer och självklart att ha roligt ihop. Tjejer och killar var blandade och det var även en viss åldersskillnad mellan ungdomarna. Det var fint att se att allt sker tillsammans, oavsett ålder, kön eller färdigheter. 

Självklart fick de energi i form av goda bars av oss, som vanligt väldigt uppskattat. Även våra populära LED-armband gjorde sig fint på fotbollsplanen när det började skymma.