2022-04-20

Påsklovsinnebandy hos FBC Lerum

Det närmar sig säsongsavslutning för flera vinteridrotter, bland annat för en av kommunens innebandyklubbar FBC Lerum. Men innan klubborna läggs undan för säsongen hann de med ett roligt påsklovs-camp i Lerums Arena. Lerum Energi passade på att titta förbi med lite bars och spana in framtidens innebandystjärnor. För oss är det viktigt att inte bara sponsra en förening med pengar utan vi vill skapa långsiktiga relationer och ha ett fint utbyte med föreningslivet.

FBC Lerum har haft ett framgångsrikt år på seniorsidan. Föreningens herrlag är numera ett etablerat lag i Allsvenskan(näst högsta ligan) och damlaget gick till allsvensk kvalspel men där förlorade de dessvärre den sista avgörande matchen med minsta möjliga marginal. En framgångsrik seniorverksamhet grundar sig i en bred och välarbetad barn- och ungdomsverksamhet, det är här framtidens stjärnor föds.

- FBC Lerum vill att kommunens barn och unga ska ha en aktiv fritid, därför försöker vi se till att varje lov anordna någon typ av aktivitet för att främja detta, säger Christoffer Sturesson, marknadsansvarig på FBC Lerum.

Härligt gäng i Lerums Arena!

 

Under påsklovet anordnade alltså klubben ett läger för alla innebandysugna barn. Under tre dagar fick de 98 deltagarna spela massvis med innebandy ledda av sina idoler i dam- och herrlagen. 

- I år hade vi ett rekordstort deltagande under vårt Påsklovsläger vilket var otroligt kul. Vi försöker alltid kombinera innebandy med andra roliga kringaktiviteter. Detta lov fick deltagarna testa på både bowling hos Actic och padel hos Lerums padelcenter, säger Christoffer.

På Lerum Energi tycker vi det är väldigt roligt att se att kommunens föreningsliv suger åt sig många barn och ungdomar under loven när skolorna är stängda. Det blir en naturlig plats att ändå träffa kompisar samtidigt som de aktiverar sig. Härlig energi på såväl barn som ledare hos FBC Lerum! 

Vill du att vi sponsrar FBC Lerum, eller annan valfri förening i kommunen, lite extra kan du teckna elhandel med oss här.