2023-11-14

Lyckad kund- och avtalsdag hos Lerum Energi

Vi riktar ett stort tack till samtliga besökare som i fredags kom förbi vår kund- och avtalsdag på Elvägen 7. Det var flera nyfikna som var förbi och vi hoppas att ni var lika nöjda som vi med att få träffas i våra lokaler.

Lerum Energi ska finnas tillgängligt för samtliga och ibland behöver man kunna diskutera sina avtal, eller lyfta sina frågor med en fysisk person istället för över telefon eller mejl. Därför bjöd vi in till öppet hus förra fredagen för att ge kommuninvånarna chansen att komma förbi våra lokaler i Stenkullen och prata med vår kunniga personal på plats.
 
Det blev ett stort intresse med många energifyllda kunder som var förbi. Vi inledde med att Marknads och kundservicechefen Jenny Nordlund höll en kort genomgång kring marknadsläget för elhandeln och därefter kunde besökarna ta del av varsin goodiebag samt fika medan de pratade och fick information om Lerum Energis elhandel.
 
Vi säger återigen ett stort tack till samtliga deltagare!
 
Missade ni denna träff så kommer vi arrangera en ny träff i december där vi återigen önskar er varmt välkomna till Elvägen, mer information om den träffen kommer inom kort. Till dess finns vi som vanligt tillgängliga via mejl och telefon.

Gissa antalet kabelskor

I tävlingen där man skulle gissa antalet kabelskor i burken var Monica Forssberg närmast med sin gissning på 110st. Hon kommer att få ett presentkort hos Rallarosen skickat till sig via posten. Rätt var var 210st kabelskor.