2021-07-13

Lär dig svinga som Stenson

På Öijared GK hittar vi just nu barn och ungdomar som aldrig provat att hålla i en golfklubba förut. Under sommaren har de nu chansen att prova på att spela golf!
Det är väldigt roligt men svårt, tycker en av flickorna och hennes kompisar håller med.

Under 1,5 timme får de stå på rangen och slå långa slag men även träna på att putta och chippa på övningsgreenen. De får lära sig av en riktig och professionell golf-PRO som arbetar på Öijared. Att lära barn spela golf handlar mycket om att lära dem hålla rätt i klubban, titta på bollen och hålla balansen. Men det är också viktigt att lära dem golfvett och hur man ska placera sig för att inte skada andra. 

Öijared GK ser gärna att fler barn och ungdomar vill börja spela golf och har därför satsat på flera prova-på-dagar nu under sommaren. Ytterligare en sak som de erbjuder för att underlätta för golfspel är gratis transport från Floda upp till golfbanan med minibuss. Detta är även något vi på Lerum Energi tycker är ett väldigt bra initiativ och är därför med och sponsrar bussen. Det är inte helt lätt att ta sig till Öijared utan bil och alla föräldrar har inte möjlighet att skjutsa barnen upp och ner flera dagar i veckan. Här kan ni läsa om bussens avgångstider. 

Har du inte provat att spela golf så passa på att anmäla dig och en kompis helt gratis, Öijared står för material och några timmars skratt! Gå gärna in här och hitta en dag som passar just dig i sommar!