2021-11-03

Kuslig kväll på BMX-banan!

Lerums Cykelklubb hade i torsdags sin traditionella säsongsavslutning nere vid Aspedalen. Som sponsor vill vi på Lerum Energi självklart hjälpa till med lite extra give-aways en kväll som denna. Ett fantastiskt evenemang med många engagerade själar som gjorde kvällen väldigt lyckat för alla deltagarna.

Mysigt med eldkorg bredvid våra fina mössor och buffar.

Det har under flera år varit tradition för cykelklubben att ha sin avslutning kring Halloween. Förutom att medlemmarna får komma dit och träffa kompisar kom de dit för att cykla ihop på BMX-banan och även gå den läskiga spökvandringen. 

Våra nya snygga LED-armband var väldigt populära i mörkret!

För de som inte cyklade fanns det härliga eldkorgar att värma sig vid och var man hungrig hade de riggat upp med pulled pork, gofika och varm äpplemust! Väldigt gott måste vi på Lerum Energi medge. Det fanns även möjlighet att grilla lite spökliga marshmallows något barnen inte var sena på att göra!

Väldigt mysig kväll och det är roligt att se att de vuxna engagerar sig så för att barnen ska få en rolig avslutning på säsongen. Är du nyfiken på vad de har för sig i Lerums cykelklubb hittar du deras webb här!