2023-08-03

Isak ser till att allt är i ordning inför mätarbytet

Isak är en av våra många sommarjobbare denna sommar och han har även sommarjobbat tidigare hos oss på Lerum Energi. Denna sommar har han sett till att nycklar finns på plats och dokumenterat hur vi kommer åt mätare inför att det stora mätarbytet rullar igång.

Då Isak sommarjobbat hos oss tidigare så hörde han av sig på nytt om det fanns en möjlighet att göra detta även i år. Något som tajmade bra med förberedelserna som behövdes inför mätarbytet som påbörjas till hösten.
- Jag har inventerat nyckelförråd och testat så att nycklarna fungerar. Dessutom har jag dokumenterat hur och vart elmätare enklast nås i flerbostadshus och andra större fastigheter, berättar Isak själv.

Isak har precis avslutat studier på högskolan i Skövde och det blev nu ett sista sommarjobb innan jobbsökandet går vidare fram mot hösten. Isak berättar att han har trivts bra med både arbetsuppgifter och kollegor under de perioder han arbetat på Lerum Energi.
 
Det blir inte energibranschen för Isak framöver då hans utbildning har varit inriktning mot annat, men han tar med sig en hel del erfarenheter från sin tid hos Lerum Energi.
- Det har varit intressant och lärorikt. Har fått köra runt bilen mycket och fått vara kreativ i att skapa bra lösningar för dokumentation som jag kommer ta med mig vidare, avslutar Isak.
 
Vi har varit glada att ha Isak hos oss och hoppas att hans avslutande veckor blir fortsatt bra!