2022-04-13

Härlig energi på helgens Vårsalong

Varje år har Lerums fotoklubb en mycket uppskattad utställning där alla medlemmar får möjlighet att visa upp sina foton. Fotoutställningen "Vårsalong", gick av stapeln i det fantastiska vårvädret. Lerum Energi verkar för ett bra och innehållsrikt föreningsliv på hemmaplan. Därför är det extra roligt för oss som sponsor att vara med och ta del av den fina utställningen som medlemmarna i Lerums Fotoklubb skapat. När vi blev inbjudna att medverka under helgen ville vi självklart det!

 

Tingshuset badade i sol hela helgen!

 

Tingshuset var fyllt till bredden på foton av söta hundar, gamla bilar och vackra naturmotiv. Det är mycket trevligt när alla medlemmar tillsammans ställer ut eftersom det då blir en finblandning av motiv och känsla i bilderna säger Mia Elnif, ordförande i Lerums Fotoklubb. Det bjöds även på hembakat och kaffe till alla som tittade förbi. 

 

Det var mycket folk både på lördagen och söndagen.

 

 

Medlemmarnas motiv hängde vackert i hela lokalen.

 

Förutom att förse utställningen med energibars från Lerum Energi och priser till lotteriet befann vi oss även på plats under lördagen för att prata elhandel med alla lerumsbor. Vi gav även svar på frågor om alltifrån elpriser och kommande elpriskompensation till funderingar kring solceller och laddstolpar som ligger i tiden just nu.

 

Oskar och Sofia var nöjda med helgen.

 

Vi är väldigt nöjda med helgen då vi fick träffa många trevliga kunder samtidigt som vi kunde hjälpa till med diverse frågeställningar. Föreningslivet är otroligt viktigt och förutom den årliga sponsring som vi gör är det alltid roligt att komma ut och medverka på event som våra sponsrade föreningar arrangerar. 

Glöm inte att du som tecknar elhandelsavtal med oss kan skänka 200kr till valfri förening.