2021-07-16

Få avbrottsaviseringar direkt i mobilen

Vid planerade avbrott skickar vi på Lerums Energi alltid ut brev till bostäder och anläggningar i det berörda området. Vi meddelar om varför det kommer att ske ett avbrott och hur länge det förväntas pågå. Vi vet att det ibland kan vara svårt att komma ihåg vad som stod i det där brevet du fick för några veckor sedan eller så händer det att posten kommer på villovägar och aldrig hittar fram. Därför har vi även valt att erbjuda ytterligare en tjänst genom avbrottsavisering direkt i din mobiltelefon.

Genom att logga in på Mina sidor på vår hemsida och registrera ditt mobilnummer får du ett sms utskickat till dig samtidigt som vi skickar ut pappersnotisen. Du får även en påminnelse 2 timmar innan avbrottet samt när det är klart och du har ström igen. Det är många som fortfarande arbetar hemma och då vet vi att det är extra viktigt att veta när det är dags för planerade avbrott så det går att planera sin arbetsdag. 

Ibland sker det självklart avbrott som inte är planerade, en kabel går sönder eller att vi akut måste åka ut och stänga av strömmen. Har Ni frågor om varför strömmen helt plötsligt försvunnit är Ni välkomna att ringa in till oss på kundservice så ska vi försöka lösa problemet så snabbt vi bara kan!