2022-01-27

Dags att miljödiplomera fjärrvärmeverksamheten

Lerum Energi är mitt uppe i en satsning för att miljödiplomera vår fjärrvärmeverksamhet i enlighet med Svensk Miljöbas. Resterande del av vår verksamhet är redan diplomerad och nu är det hög tid att se till att den sista pusselbiten också kommer på plats. Till hjälp för att genomföra detta har vi anlitat Miljöbron.

Miljöbron är en hållbarhetsbyrå som projektleder hållbar omställningen utefter företagsbehov. De hjälper till att målsätta, utföra och följa upp hållbarhetsprojekt för att kunna påvisa konkret förflyttning. Vi får även via Miljöbron möjligheten att jobba tillsammans med drivna och nytänkande universitetsstudenter.

Frida Vånder, Tf. nätchef på Lerum Energi, vars hjärta klappar lite extra för miljöfrågor anser att Miljöbron är en väldigt bra väg att gå för att miljödiplomera vår fjärrvärmeverksamhet.

-Det som är lite speciellt med Miljöbron är att vi får chans att samarbeta med högskolestudenter från till exempel Chalmers och Göteborgs universitet och samtidigt visa upp vår verksamhet. Kanske kan det locka fler till energibranschen genom att bygga broar mellan akademin och näringslivet. Det känns väldigt spännande avslutar Frida. 

Läs gärna mer om vad Miljöbron gör och vad de arbetar med här.