2021-10-22

Vackert upplyst på Aspen!

I tisdags var det dags för Lerums segelsällskaps populära evenemang Lights on Aspen. I flera år har de arrangerat eventet där de lite yngre medlemmarna smyckar sina båtar med ljusslingor, lyktor och andra dekorationer. Allt eftersom åren gått har ekipagen blivit alltmer avancerade.

Trots en småregning kväll och kort framförhållning kämpade sig ca. 15 tappra ungdomar sig ut till LESS-udden för att pynta sina båtar. Självklart är det en tävling och personen som pyntat sin båt bäst belönas med fina priser. När de pyntat klart och mörkret fallit är det dags att sjösätta och tillsammans kör de en liten bana för att lysa upp Aspen! 

För oss på Lerum Energi var det först gången vi medverkade och vi blev otroligt positivt överraskade av hur fint det faktiskt var. Det var fantastiskt vackert med de upplysta båtarna på den kolsvarta sjön och som vanligt hade vi en trevlig stund tillsammans med alla härliga människor i Lerums Segelsällskap! Efter racet serverades nygräddade våfflor och hembakade sötsaker, perfekt efter en liten ruggig kväll på sjön. Till nästa år hoppas vi på lite bättre väder och vi rekommenderar verkligen alla kommunens invånare att ta sig dit och titta!