2023-03-17

Utbildning tillsammans med Alingsås Energi

I onsdags hade Alingsås Energi bjudit ner Andreas Björnevik, expert från Energiföretagarna och Elevait Consulting AB, för utbildning kring elmarknadens förutsättningar, aktörer och regelverk. Lerum Energi fick en inbjudan att delta och skickade personal för att bredda kompetensen för våra nyanställda på kundservice.

En utbildning som normalt hålls under två dagar skulle hinnas med under en dag. Så det blev ett högt tempo för Lerum Energis två senaste anställda kundservice, Christoffer och Wilma, men samtidigt nyttig och lärorik. Andreas, med en stor erfarenhet i ryggen från olika roller inom elmarknaden och VA, gick igenom regelverk som finns för bolag som arbetar med både elnät och elhandel, men också en bra fördjupande genomgång av elmarknadshandbokens olika kapitel. En bra dag för våra anställda så att man framöver kan hjälpa Lerum Energis kunder på bästa sätt. 
 
Dessutom fick vi till ett fint samarbete med våra grannar tillika energikollegor på Alingsås Energi, något vi bygger vidare på framöver.