2021-11-16

Upplyst O-event i Borås för Lerums SOK

Även fast mörkret blir allt mer ihållande under vinterhalvåret, fortsätter våra barn och ungdomar i Lerums SOK att träna och tävla utomhus. Det är då extra viktigt att man använder reflexer och ljus för att synas ordentligt. Vi är väldigt tacksamma att Lerum Energi har försett oss med ljusarmband så att vi kan synas och känna och trygga under våra träningar. 

Härligt att se att armbanden kommer till nytta för våra föreningar!

Under andra helgen i november reste en stor del av Lerum SOK:s barn och ungdomar till Borås för att tävla i dagarna tre. Programmet bjöd på nattorientering i stadsmiljö, Up'n downhill sprint samt Zoorientering inne på Borås djurpark. En tävlingshelg som lockar till sig deltagare från hela Sverige och samlar ca 2000-3000 tävlande under respektive etapp. Detta är inte bara en helg då vi tävlar, utan en stor del av helgen handlar om att stärka gemenskapen och umgås även utanför idrotten. I år spelade vi bowling och åt en bit mat efter lördagens tävlingsetapp. 

Bland Lerum SOK:s medlemmar upp till 12 års ålder, återfanns till slut fem deltagare på topp 10-placeringarna i sammandraget efter helgen. Kan det vara träningen under årets mörka månader som ger resultat?