2024-04-15

Trots väderutmaningar: Lerums SOK anordnar framgångsrik orienteringstävling

Det rådde tuffa väderförhållanden under söndagen när Lerums SOK anordnade en medeldistanstävling i orientering. Det stoppade dock inte klubben från att arrangera en lyckad tävling med många fina placeringar för klubbens medlemmar. Lerum Energi är en av klubbens sponsorer och bistod med specialfordon för att kunna ta sig fram i terrängen.

- Trots de utmaningar som vädergudarna kastade över oss lyckades vi ändå genomföra en otrolig tävlingshelg. Det är tack vare våra fantastiska funktionärer, som har ägnat otaliga timmar åt ideellt arbete och med hjälp av stöttningen från Lerum Energi som medeldistansen kunde genomföras, berättar Tommy Wedlin som var startansvarig under tävlingen.

Nästan 800 orienterare trotsade leran och blåsten för att delta i tävlingen. Tävlande kom från såväl Göteborgsregionen som från klubbar runt om i landet och även internationellt besök från Lettland och Finland. Lerum Energi gratulerar Lerums SOK till en väl genomförd tävling och är glada att vi kunde hjälpa till att få till tävlingen i lervälling och blåst.