2024-07-05

Tack för veckorna hos oss Hanna, Vilmer, Leon och Felix

När sommaren gör entré får vi alltid möjlighet att anställa nyfikna och flitiga ungdomar. Idag gör första gänget sin sista dag och vi har tagit oss ett snack med dem efter tre veckor hos oss på Lerum Energi. 

Hanna, Leon, Felix och Vilmer har alla varit ett härlig tillskott under tre veckor.

Under tre veckor har Hanna, Vilmer, Felix och Leon jobbat hos oss, fyra engagerade ungomar som alla verkligen kavlat upp ärmarna och hjälpt till där det behövts. De har fått prova på många olika arbetsuppgifter och skaffat sig mycket ny erfarenhet.

- Vi har gjort allt möjligt, städat och organiserat mycket men även målat och spacklat i gymet som håller på att byggas, berättar Hanna. Annat arbete våra duktiga ungdomar hjälpt till med är att tvätta våra företagsbilar utvändigt och invändigt, oljat trädäcket vid köket och rensat ogräs. 

Alla fyra tycker veckorna på Lerum Energi har varit väldigt roliga och givande. De uppskattar att få erfarenhet men såklart även lite extra pengar i sommarlovskassan. Nu ska alla ta lite välförtjänt sommarlov med allt från besök på Kolmården till Böda på Öland. Sen står självklart att slappa högt upp på listan för gänget också!

- Jag ska åka med familjen till Italien, vi ska bila ner, berättar Felix.

Vi vill tacka alla fyra för ett fantastiskt jobb och samtidigt önska dem ett härligt sommarlov. Nästa vecka kommer ett nytt piggt gäng som ska stötta oss under sommaren!