2021-12-14

Ni har fortfarande chans att få en julgran!

I fint samarbete med Floda Boif bjuder vi nämligen våra kunder på årets julgran. Det enda villkoret är att du är elhandelskund hos oss samt att vi får hämta upp granen när den börjat barra. 

Då ser vi till att den blir till god och härlig fjärrvärme i vårt kraftverk i Aspedalen. På så sätt stödjer vi det lokala föreningslivet och skapar samtidigt mer förnybar värme till bostäder, äldreboenden och skolor. Du som kund slipper dessutom besväret med att åka iväg och kassera den barrande granen.

Det har varit ett stort intresse för att få ”låna en julgran” och Floda BOIF bekräftar att många nöjda kunder redan hämtat ut sina granar. Floda BOIF säljer, även utöver denna kampanjen, rödgran och ädelgran i flera olika storlekar och modeller. Allt för att kunderna ska hitta sin egen speciella julgran som passar bäst till julfirandet. 

- Vi ser en ny trend i år och det är att vi säljer fler granar under första delen av december i år än i fjol och tidigare år. Kul att så många vill stödja lokal barn- och ungdomsverksamhet, säger Fredrik Fällman på Floda BOIF. 

Fredrik Fällman från Floda Boif visar upp en av alla fina granar

Vi på Lerum Energi är glada och stolta för det fina samarbetet, tillsammans med Floda BOIF. Härligt då det sprider glädje och värme för många runtom i kommunen i juletid. 

För att så många som möjligt av våra kunder ska få möjlighet att få låna en gran till jul så förlänger vi julgranskampanjen till 17 december.