2022-04-22

Möt Leon – en glad praktikant

Under två dagar så har vi haft en glad och pigg praktikant, Leon Bertrandsson, här hos oss på Lerum Energi. Leon, som går i 7:an, har fått hänga med på flera olika uppdrag som vi haft på framförallt marknadsavdelningen. 

Han har bland annat varit med och förberett inför Lerumloppet som går av stapeln imorgon och där vi är huvudsponsor. Han har packat samt levererat priser, vepor, beachflaggor och giveaways till Lerums Friidrott. Han har också förberett information till vårt interna avdelningsmöte, besökt vår kommunikationsbyrå och Floda kraftverk och kikat runt på bland annat laddstolparna i kommunen. Leon avslutade sin praktik med att skriva och publicera en artikel på facebook om det stundande Lerumsloppet.

- Det har varit roligt att lära sig många nya saker! Att Lerum Energi gör så mycket mer än bara el; man jobbar med vattenkraft och även miljö och natur. Lerum Energi är en jättetrevlig arbetsplats och jag skulle gärna praktisera här igen, säger Leon.

Vi säger stort tack till en duktig kille och önskar Leon lycka till med skolan innan det snart är dags för ett härligt sommarlov.