2023-05-08

Konferens för en starkare organisation

Under två dagar träffades alla anställda på Lerum Energi för att umgås och komma närmare varandra. Tillsammans bygger vi en bättre och starkare organisation och då är det viktigt att kunna samarbeta på ett bra sätt.

Vi inledde dagarna med gruppövning utomhus som byggde på lagsamverkan, rörelse och utmaningar man skulle ta sig igenom gemensamt i grupp. Många glada skratt hördes när vi skulle tävla mot varandra i lag och samtidigt lösa enkla uppgifter på ett lekfullt sätt!
Tanken med samarbeten över avdelningar var också att förbereda oss på att kunna lösa svåra uppgifter i allvarliga situationer om sådana skulle uppstå. Ett väloljat samarbete är viktigt när arbetsvardagen är igång och gör arbetet så mycket roligare. 

 

Vi fick också en fantastisk föreläsning av Leila Söderholm om hur kropp och knopp hänger ihop. Dopaminerna flödar efter bara korta perioder av rörelser och gör oss både smartare och lyckligare.
​​​​​​​Lerum Energi har under lång tid satsat på friskvård för att öka välmående bland våra anställda. Fyra dagar i veckan startar vi upp morgonen med 5–10 minuters rörlighetsövningar för att minska skadorna ute i fält eller på kontoret, men också för att skapa en positiv start på dagen.
På torsdagar kan de som vill träna tillsammans under en något förlängd lunchrast. 

Hälsa är en helhet, sömn, relationer, mål och stress är lika viktiga som kost och motion.
Vi hoppas att fler hakar på rörelsetrenden för ett friskare och sundare arbetsliv!