2023-08-17

Hållbar shopping i hästväg

På söndag välkomnar Stålebo Ridklubb alla ridentusiaster i kommunen till sin årliga och mycket populära bagageloppis. Kom och fynda schabrak, säkerhetsvästar, grimmor, ridkläder, träns och mycket annat hästrelaterat.
Som sponsor till Stålebo Ridklubb finns Lerum Energi så klart på plats så att du kan snacka lokal elhandel! Vi bjuder på gott snack och lite give aways som är bra till kallare dagar i stallet. 

Stålebo ridklubbs loppmarknad är ett välbesökt evenmang! Foto: Stålebo ridklubb

Det är tredje året i rad som Stålebo Ridklubb arrangerar sin bagageloppis vid Aspen Montessori-skolan i Lerum.
- Det är ett perfekt tillfälle att fynda, framför allt nu när ridskolorna drar i gång för höstterminen, säger Eva Kanerot som är arrangör av söndagens event. 

- Vi tycker det är ett väldigt fint arrangemang och är glada att klubben främjar återbruk. Att köpa bra ridkläder och utrustning som någon annan vill sälja vidare är ju ett utmärkt exempel på hållbarhet inom hästsporten, säger Jenny Nordlund, marknads- och kundservicechef på Lerum Energi. 

Utöver loppis kommer det att finnas servering och käpphästhoppning med hinder för alla barn. Har man inte en egen käpphäst kan man få låna av klubben. 

Lerum är Sveriges hästtätaste kommun och loppmarknaden brukar vara väldigt välbesökt. Ta med fördel cykeln till skolan eller en rask promenad från Aspens tågstation.
Evenemanget pågår mellan klockan 10 och 14 och vi på Lerum Energi finns på plats fram till lunch. Passa på att träffa oss och prata om elhandel!