2022-11-08

Fina prestationer för Lekstorps bordtennissektion

Helgen den 22-23 oktober arrangerades ”Region Top 12 Väst” på Lekstorps IF hemmaplan i Hjällsnäshallen i Gråbo. De 12 högst rankade spelarna i Västsverige hade kvalificerat sig till tävlingen och självklart fanns det flera duktiga ”hemmaspelare” med under helgen.

Det blev en härlig inramning i Hjällsnäshallen med många tävlingsklasser och mycket publik på läktarna. Lekstorps IF har genom åren haft många duktiga och framgångsrika spelare och trenden verkar hålla i sig då inte mindre än 9 spelare från klubben lyckas kvalificera sig i olika klasser.

- Det blev en fantastisk helg och mycket tack vare Lerum Energi som sponsor vilket möjliggör att vi kan arrangera dessa tävlingar och ha så roligt tillsammans, säger Pernilla på Lekstorps IF.

På Lerum Energi är vi väldigt glada över det fina samarbete vi har tillsammans med Lekstorps IF, såväl fotbollssektionen som bordtennissektionen. Det är alltid saker på gång och dessutom är de riktigt duktiga på att få sina medlemmar att teckna elhandelsavtal med oss och på så sätt få 200 kr extra per avtal till föreningen. Vi hoppas på ett fortsatt fint samarbete!