Få äggstra energi till påsk!

Som tack för att du väljer din el från oss får du ett påskägg. För varje beställt ägg ger vi ett bidrag till Tollereds scoutkår - en av de 20 föreningar som vi sponsrar under 2024. 

De första 200 elhandelskunderna som anmäler sitt intresse i formuläret här nedan får en upphämtningskod på mejlen. Koden används sedan för att hämta ett påskägg hos Tollereds scouter. Varje ägg innehåller ett kvarts kilo godis av hög kvalitet. 

Erbjudandet gäller endast våra elhandelskunder. Är du inte redan elhandelskund tecknar du snabbt och enkelt ditt lokala och fossilfria elhandelsavtal här. 

Glad påsk!

Påskharen har slut på ägg!

Alla våra 200 påskägg har nu gått åt och vi tackar så mycket för ert engagemang.

Villkor för att få påskägg:

  • Att du är en av de första 200 kunder som anmäler ditt intresse genom att fylla i nedan formulär. 

  • Du har ett befintligt elhandelsavtal med Lerum Energi. Har du inget elhandelsavtal kan du snabbt och enkelt teckna avtal här. Gå sedan tillbaka till den här sidan och beställ ditt påskägg.  

  • Påskäggen kan endast hämtas ut mot uppvisande av QR-koden som skickas till din angivna e-postadress. Adress för upphämtning och upphämtningstider står utskrivet i bekräftelsemejlet som vi mejlar efter att vi har gått igenom din intresseanmälan.