Vi expanderar och söker:

Projektledare till Elnät - Bygg

Som projektledare, med inriktning Bygg, blir ditt huvudansvar att sköta kontakterna med Lerums och Partilles kommuner och bevaka byggplaner och remisser
.

Men då vi är en förhållandevis liten och platt organisation där alla hjälps åt, kommer arbetet att vara brett och kan även innefatta andra arbetsområden inom elnät t.ex. att driva traditionella investerings och reinvesteringsprojekt i Lerums och Partilles elnät. Eller andra uppdrag som passar dig och oss för att föra vår verksamhet framåt. 

Vi vill gärna att du är nyfiken och företagsam och har förmåga att arbeta planerat och strategiskt. Du behöver också ha lätt för att kunna sätta dig in i tekniskt praktiska frågor och bidra till lösningar tillsammans med elnätschefen och övriga medarbetare.
  

Arbetsuppgifter

Du kommer att projektera, bereda och leda elnätsprojekt. 

Du fungerar som beställare av entreprenadprojekt såväl som att du skall kunna leda personal i projekt som drivs av Lerum Energis egen personal. 

Du kommer också att arbeta med nätberäkningar och dimensionering av elnät. I tjänsten ingår också att ansvara för vissa dokumentationsfrågor och du förväntas kunna skriva och formulera rutiner och instruktioner.  

Genom att utvärdera och följa upp bidrar du till utveckling av avdelningens processer och arbetssätt. I tjänsten ingår normalt inte beredskap men om verksamheten så skulle kräva kan det bli aktuellt.

Utbildning/erfarenhet

Du är högskoleingenjör med inriktning mot elkraft eller har motsvarande kompetens. Du har kunskap om elnät och nätberäkningar. 

Du har erfarenhet av att leda projekt. Vi ser gärna att du har ett högt säkerhetstänk och är utbildad inom arbetsmiljö. (BAS-P, BAS-U, AMP)

Vi vill att du också har utbildning/erfarenhet kring entreprenadjuridik och upphandlingar. Körkort B och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en nödvändighet. Som person är du analytisk och du trivs du med att självständigt driva utvecklingsarbete och du tar egna initiativ samt är kommunikativ och lyhörd gentemot kunder och intressenter.

Hos oss väntar en trevlig och flexibel arbetsplats med god gemenskap. Vi arbetar som ett lag och stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

För oss på Lerum Energi spelar det ingen roll vad du har för kön, religion eller etniskt ursprung – Vi söker dig med den bästa kompetensen. 

Hoppas vi fångat ditt intresse!

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!
 
Anders Bengtsson, El-nätchef
Tfn. 0302- 558 50.
 
Peter Carlsson, Facklig representant
Tfn. 0709-51 95 84.
 

Välkommen med din ansökan redan idag

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande.

Skicka till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering. 

Ansök senast tisdagen den 25 september 2018.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog, 0707-69 08 66

PS. Vet du fler som är nyfikna på nytt jobb och som du tror passar för vårt Energibolag i framtiden. Tipsa oss gärna!