Vi söker:

Kundservicechef med marknadsintresse

  • Vill du vara en ledare och utveckla oss och vår verksamhet?

  • Vill du skapa en kundservice att vara stolt över?

  • Vill du arbeta med att lyfta vårt varumärke och vår marknadsföring?

Här får du möjlighet att utveckla ett glatt och ambitiöst gäng på vår kundservice men också vara med och bygga vidare vår marknadsföring och inte minst bygga på vårt varumärke.

Arbetsuppgifter

Du kommer med hjälp av ditt team säkerställa att Lerum Energi tar stort ansvar för den utveckling som pågår inom elnät, elhandel och fjärrvärme. Utan att för den sakens skull glömma bort att ha roligt och tillsammans med personalen skapa bra erbjudande och samarbetsformer till och med våra kunder.

I din roll rapporterar du direkt till VD och du blir en viktig spelare i ledningsgruppen.

Utbildning / Erfarenhet 

Vi tror du har förmåga att greppa stort såväl som smått för att skapa en vinnande organisation för din verksamhet. För vi vill att du skall vara en ledare som med entusiasm och engagemang bjuder in till att alla blir en del av Lerum Energis varumärkesbyggande.

Du har antagligen med dig en god erfarenhet av att arbeta med energi och elhandelsfrågor. I dessa digitala tider tror vi också att du är van vid att arbeta med sociala medier och hemsida för att utveckla, trygga och stärka våra kundrelationer.

Troligtvis har du i grunden en utbildning på högskolenivå samt erfarenhet av kundservice och antagligen god insikt kring marknadsföring och att leda en organisation. Som vi sagt tidigare är det meriterande om den erfarenheten finns från energibranschen – för vi vet – det är lite komplext ibland med energi- och elhandelsfrågor.

 

Vi är på väg framåt och vi ser gärna att du kommer med både engagemang och vilja samt förmåga att skapa ett positivt förändringsklimat när vi nu går in i en ny och aktiv elhandelsmarknadsroll.

Hoppas vi har fångat ditt intresse!
 

Har du frågor - tveka inte att ringa mig för mer information


Mats Jakobsson, VD Lerum Energi
Tfn. 0302-558 51

Välkommen med din ansökan! 

Skicka din ansökan till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering. 

 

Ansök senast onsdagen den 22 maj 2019. Ange "Kundservicechef" i rubriken.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog,
0707-69 08 66.