Vi expanerar och söker: 

Energirik Drifttekniker till Fjärrvärme

Vi kommer att utöka vårt verksamhetsområde med drift och underhåll av fjärrvärmenätet i Partille varför vi behöver förstärka vår organisation bland annat inom områdena fjärrvärmedistribution, fjärrvärmecentraler och mätare.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i drift och underhåll av distributionsnät, fjärrvärmecentraler och panncentraler, både egna anläggningar och hos våra kunder i Lerum och Partille. Arbetet omfattar ett brett område från bränslehantering, förbränningsteknik, optimering av panndrift till distribution och slutanvändning av fjärrvärme. I våra värmeanläggningar eldar vi fast biobränsle flis, briketter och pellets samt biogas och olja som reserv och spetslastbränsle.

Beredskap utanför ordinarie arbetstid ingår och arbetet innebär ansvar under frihet i ett litet företag med korta beslutsvägar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med några års erfarenhet som är utbildad drifttekniker inom kraft och värme, eller med motsvarande kunskap och erfarenhet från drift av värmeanläggningar, produktion och distribution. Meriterande är erfarenhet från exempelvis fjärrvärmedistribution, fjärrvärmecentraler eller mätare.

Du trivs med att självständigt driva utvecklingsarbete och ta egna initiativ samt vara kommunikativ och lyhörd gentemot kunder och intressenter. Körkort B och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Hos oss väntar en trevlig och flexibel arbetsplats med god gemenskap. Engagemang och ett brinnande intresse för teknik genomsyrar organisationen. Vi arbetar som ett lag och stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

För oss på Lerum Energi spelar det ingen roll vad du har för kön, religion eller etniskt ursprung – Vi söker dig med den bästa kompetensen.  

Hoppas vi fångat ditt intresse!

Har du frågor - tveka inte att ringa oss!
 
Mats Berggren, Chef Kraft och Värme
Tfn. 0302 - 55 856
 
Peter Carlsson, Facklig representant
Tfn. 0709-51 95 84  

Välkommen med din ansökan redan idag

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande.

Skicka till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering. 

Ansök senast tisdag  25 september 2018.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog, 0707-69 08 66.

PS. Vet du fler som är nyfikna på nytt jobb och som du tror passar för vårt Energibolag i framtiden.
Tipsa oss gärna!