Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår!

Drifttekniker till Fjärrvärme

Vill du vara med och säkerställa värmeförsörjning och varmvatten till våra kunder i Lerum och Partille? Vi söker en ny kollega till vår driftorganisation! 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i drift och övervakning samt underhåll av produktionsanläggningar, distributionsnät och fjärrvärmecentraler, både egna anläggningar och hos våra kunder i Lerum och Partille. Arbetet omfattar ett brett område från bränslehantering, optimering av produktionsenheter till distribution och slutanvändning av fjärrvärme. I våra produktionsanläggningar eldar vi företrädesvis fast biobränsle; flis, briketter och pellets.

Beredskap utanför ordinarie arbetstid ingår och arbetet innebär ansvar under frihet i ett litet företag med korta beslutsvägar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med några års erfarenhet som är utbildad drifttekniker inom kraft och värme, eller med motsvarande kunskap och erfarenhet från drift av värmeanläggningar, produktion och distribution. Meriterande är certifiering enligt AFS 2017:3 och erfarenhet från exempelvis fjärrvärmedistribution, fjärrvärmecentraler och mätare.

Du trivs med att självständigt driva utvecklingsarbete och ta egna initiativ samt vara kommunikativ och lyhörd gentemot kunder och intressenter.
Körkort B och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
 
Hos oss väntar en trevlig och flexibel arbetsplats med god gemenskap. Engagemang och ett brinnande intresse för teknik genomsyrar organisationen. Vi arbetar som ett lag och stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

För oss på Lerum Energi spelar det ingen roll vad du har för kön, religion eller etniskt ursprung – vi söker dig med den bästa kompetensen!
 
Hoppas att vi har fångat ditt intresse!
  
Har du frågor - tveka inte att ringa oss

Mats Berggren chef Kraft och Värme 0302-558 56
Peter Carlsson, facklig representant 0709-51 95 84 

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande.
Senast torsdagen den 30 september 2020.
 
Skicka till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog, 0707-69 08 66

PS. Vet du fler som är nyfikna på nytt jobb och som du tror passar för vårt energibolag i framtiden, tipsa oss gärna!