Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår!

Snacka elavtal med oss på Lerum Energi!

Kanske har du hört talas om att elpriserna just nu är väldigt fördelaktiga? God tillgång på vatten och en varm vinter är två av anledningarna.
Hur ser prognosen ut framåt? Är det läge att binda sitt avtal nu? Hur kan jag minska mina elräkningar? 

Prata med oss på kundtjänst! Med oss kan du alltid snacka avtalstyper, certifikat, myndighetsavgifter och elpriser utan att bli vilseledd. Vi jobbar med ärlighet och transparens som ledord, vi har inga dolda avgifter och vi håller månadsavgifterna på en låg nivå och vi erbjuder marknadsmässiga priser. Vi är enkla, lokala och omsorgsfulla kring vår hembygd helt enkelt. 

Aktivit sponsorarbete

All eventuell vinst går tillbaka till lokala investeringar och till aktivt sponsorarbete för bygdens föreningsliv. Här försvinner inte vinsterna ut i börsbolagens utdelningar utan vi ser till att främja vårt lokala samhälle. Vi arbetar också med att producera vår egen Säveå-el från våra vattenkraftverk i Floda, Hillefors och Hedefors vilket ger en lokal prägel. Med oss stärker du Lerum!

Ditt lokala elhandelsbolag

Börjar det bli dags att förnya ditt elavtal eller håller du på att flytta till en ny bostad? Kolla in våra elhandelsavtal på lerumenergi.se. Vi erbjuder fasta och rörliga avtal där det alltid ingår 100 procent förnybar energi!

Ring Yvonne, Camilla, Eva eller Bea så får du veta mer om hur du tecknar bra elavtal på hemmaplan.

Det är vi som jobbar på kundservice och hjälper dig med ditt elavtal: Yvonne, Camilla, Eva och Bea.

En överväldigande majoritet av alla elhandelsföretag är seriösa aktörer som sätter kunden främst. Energimarknadsbyrån listar aktörer som har fått många klagomål. 

2020-03-09