Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår!

Nu går flyttlasset!

Nu går flyttlasset för Lerum Energi, från Nääs fabriker i Tollered tillbaka till Elvägen i Stenkullen. Under nästan exakt ett år har en omfattande renovering och tillbyggnad gjorts.

Det var den 20 maj 2019 som kontorspersonalen flyttade till lokaler på Nääs fabriker. Elmontörerna har under denna tiden utgått från arbetsbodar på Elvägen.
- Det som vi har gjort under det här året är en ombyggnation på 900 kvadratmeter samt en utbyggnad med cirka 540 kvadratmeter. Vi har också byggt ett garage där vi har solceller på taket med en installerad effekt på 25 kW, säger Stefan Edvardsson, ansvarig för byggprojektet. 

Stefan Edvardsson har varit ansvarig för byggprojektet på Elvägen.

Anledningen till renovering och utbyggnad är att företaget har växt, det behövdes helt enkelt mer plats.
- Detta är en del av det så kallade Partilleprojektet. För att kunna ta hand om Partilles elnät och fjärrvärmenät anställde vi cirka 15 personer. Våra lokaler blev för små. Samtidigt vill vi skapa en mer hållbar och attraktiv arbetsplats genom att ha nya fräscha lokaler som är mer ändamålsenliga och skapar en bättre arbetsmiljö, säger Stefan.

Bara ett samtal bort

Elvägen 7 i Stenkullen är från och med måndag den nygamla besöksadressen.
Vi finns dock bara ett samtal bort om du har frågor eller funderingar. Vill du teckna ett nytt elhandelsavtal hittar du våra aktuella priser på vår hemsida. Det går så klart lika bra att ringa eller mejla för att komma i kontakt med vår kunniga kundservice.
Kundservice har öppet klockan 08.00-17.00. Du når oss på 0302-55850 eller

 

2020-05-22