Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår!

Lerum Energi stolt belysningssponsor av Växtrum

För femte året i rad har Växtrum skapat nya växtrumsplatser kring Säveån i centrala Lerum. Det här skapar innehåll och blir en naturnära upplevelse i centrummiljö för kommunens alla invånare. Säveån är också Lerums viktiga pulsåder som löper genom kommunen och där Lerum Energi hämtar sin förnyelsebara och lokalt producerade vattenkraft.

Förutom vår gemensamma koppling till Säveån hjälper Lerum Energi till med belysningsfrågorna för Växtrum. 

- Genom att ljussätta miljön skapar vi trygghet, trivsel och gör säsongen för allas våra Växtrum längre. Det känns fint att få vara med och sponsra ett så här naturnära arbete på hemmaplan och ligger helt i linje med vår önskan om att fylla på med mening och innehåll på hemmaplan i Lerum, säger Jenny Nordlund, marknadschef på Lerum Energi.

Växtrums projektledare Mattias Christenson tillsammans med Lerum Energis belysningschef Thomas Eriksson.

Tillsammans med belysningschef Thomas Eriksson och Växtrums hängivna projektledare Mattias Christenson och Sylvia Dahlén begav vi oss ut oss ut på en gemensam besiktningsrunda och diskuterade belysningsfrågan på plats. Lerum Energi hoppas att fler människor kan lockas ut i våra gemensamma och vackra naturrum genom det belysningsarbete som nu skall påbörjas.

Temat för 2020 års Växtrumssatsning är att hjälpa pollinerarna i stor skala och går under arbetsnamnet ”Earth Square Meter”. Man vill inspirera alla att göra om en hårdgjord yta eller icke blommande yta till en plats som blommar och bidrar med pollen. Som namnet avslöjar rör det sig om en yta på ungefär en kvadratmeter. 

- Växtrum hoppas att så många som möjligt vill vara med på den här resan. Den blommande ytan fungerar lika bra på balkongen som i den stora trädgården och alla kan vara med, säger Sylvia Dahlén, projektledare Växtrum i Lerum.

Läs gärna mer om detta spännande projekt -->>

Sylvia Dahlén, projektledare Växtrum, hoppas att så många som möjligt vill vara med på satsningen Earth Square Meter.

Lerum Energi är stolt sponsor av Växtrum sedan 2019.

Vill du veta mer om hur du kan teckna elavtal med ditt lokala elbolag?
Läs mer på lerumenergi.se/elhandel. Vi ägs av kommunen och allt vi tjänar återinvesteras på hemmaplan.

2020-05-25