Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår!

Lerum Energi inleder samarbete med Lerums judoklubb

Lerum Energi är nu stolta sponsorer av Lerums judoklubb! I förra veckan träffade vi Gabriella Lörnbo och Andreas Ekberg för att teckna ett avtal.
- Vi är glada och tacksamma att just vi blev en av de klubbarna som Lerum Energi valde att ingå ett sponsorskap med och vi ser framemot ett långt samarbete, säger Gabriella, klubbtränare och tävlingsansvarig. 

Andreas och Gabriella från Lerums judoklubb träffade i förra veckan Jenny Nordlund (mitten), marknadschef på Lerum Energi för att skriva ett samarbetsavtal.

Lerums Judoklubb startade 1981 av Louis Munoz och har träningar och tävlingsverksamhet för både barn och vuxna. Träningen är fördelad på fyra grupper, en nybörjargrupp och tre fortsättningsgrupper.
Klubben är ansluten till Göteborgs Judoförbund, Svenska Judoförbundet samt Riksidrottsförbundet. Klubben har i dag cirka 75 aktiva medlemmar varav 15 är kvinnor.

Olympisk sport

Judo är en japansk kampsport och skapades av Jigoro Kano på slutet av 1800-talet. När samurajklassen avskaffades ville Kano bevara jujutsuskolornas bästa tekniker och samlade dem i sin egen skola – Kodokan Judo. Sporten fick sin stora spridning till andra länder efter andra världskrigets slut och är idag en olympisk sport.

- Judo är en allsidig träningsform som passar många. Hos oss på Lerums Judoklubb kan man börja träna redan vid 6-årsåldern. Sedan bestämmer man själv sin ambitionsnivå och man kan fortsätta träna och tävla långt upp i åldrarna. Hos oss har vi aktiva utövare som är över 80 år, berättar Andreas. 

Bygger på ömsesidig respekt

Förutom den allsidiga träning man får i judo, vad gäller balans, styrka, smidighet och kroppskontroll så bygger sporten mycket på ömsesidig respekt mellan de tränande, ledarna, motståndarna och alla medmänniskor.
- En ”judoka” (det en judoutövare kallas) tackar sin motståndare, respekterar tränare/ledare samt hjälper och stöttar sina träningskompisar oavsett ålder och nivå. Detta är en självklarhet inom judon, säger Gabriella. 

Vi på Lerum Energi är glada över samarbetet med Lerums judoklubb. Läs mer om klubben på deras hemsida -->>

 

Vill du veta mer om hur du kan teckna elavtal med ditt lokala elbolag?
Läs mer på lerumenergi.se/elhandel. Vi ägs av kommunen och allt vi tjänar återinvesteras på hemmaplan.

 

 

2020-05-27